Avui anunciem que, com a Sindicat de Poble de Vilamajor, hem recuperat un pis buit del fons voltor Divarian per acollir l’Iman, el Souffiane i la petita Fàtima. Per fi podran respirar tranquils i tenir un lloc on viure!

Aquest pis ja no serà més una mercaderia amb la què especular, sinó un habitatge del Sindicat que compleixi el seu ús principal, és a dir, servir com a llar i no com a font de riquesa de bancs i grans propietaris. És absurd que hi hagi gent sense casa i cases sense gent.

Aquesta recuperació s’emmarca dins de la lluita per una cosa tan bàsica com és l’habitatge que portem a terme des del Sindicat. Hem arrencat aquest pis de les mans del fons voltor Divarian per posar-lo al servei de les necessitats de les nostres veïnes.

Divarian és una empresa immobiliària multinacional que es dedica a comprar habitatges a un preu molt baix a l’espera de la seva revaloració en el mercat i així obtenir guanys milionaris especulant amb un bé de primera necessitat. Per això a aquest tipus d’empreses se’ls anomena «fons voltor».

Com a Sindicat, no permetrem que hi hagi veïnes que per motius econòmics no puguin costejar-se l’altíssim preu del lloguer i que per aquesta raó es vegin abocades a viure al carrer, mentre bancs i fons voltors juguen a mantenir pisos buits per inflar-ne els preus.

Per aquesta raó, volem enviar un missatge a aquests bancs i fons voltors com Divarian: traieu les vostres urpes de Vilamajor! Els habitatges d’aquest poble són pels seus veïns i no perquè vosaltres us enriquiu. Del contrari, us trobareu un veïnat organitzat que lluita dignament.

Als veïns i veïnes del poble, us diem que al Sindicat trobareu una gran família disposada a deixar-se la pell per ajudar-se mútuament. No estem soles! Força Sindicat!

[ Notícia al Nació Baix Montseny ]

[ Notícia a El9Nou VO, amb comentari d’errades i disculpa ]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *